Waar moet ik aan denken bij een SEO deep dive?

Met onze uitgebreide tooling en door de jaren heen opgebouwde praktijkervaring gaan we met jou om tafel zitten en duiken we diep de data in. We brengen alle details in kaart. Van de url structuur, de content, je backlinkprofiel en je keyword rankings tot de techniek van je website.

Van micro naar macro

Hoe presteer jij ten opzichte van concurrenten? Jouw online marktaandeel valt helemaal terug te herleiden naar alle factoren in en om je website heen. Als er één specifieke factor was welke verbeterd kan worden dan had je daar zelf al op in gezet. Waarschijnlijk is de “winning formula” er een waarbij er veel kleine veranderingen parallel worden doorgevoerd.

Dat vereist diepgaande analyse en dossierkennis. Beide hebben wij in huis, op basis van tienduizenden zoekwoorden die dagelijks gemeten worden brengen wij via op data science gestelde methoden het hele concurrentieveld in kaart. Van het vergelijken van complete branches tot op het niveau van individuele keywords. De inzichten vanuit onze data en tooling leiden tot praktische adviezen op microniveau in en om je website heen welke resulteren in een grote impact op macro niveau op je organische bezoekers en je omzet.