Open source software

Onze bijdrage

Wij bouwen al onze websites en applicaties op de fundering van Open source software (OSS). En daar blijft het niet bij, wij geloven in de waarde van open source software en het teruggeven aan de community. Zo onderhouden wij zelf ook een aantal open source projecten en voorzien wij andere projecten van nieuwe features en fixes. OSS heeft niet alleen betrekking op de software die we gebruiken, maar ook op de kennis die we vergaren. Waar zouden we zijn als er geen blogs, videos of presentaties waren om van te leren? Sterker nog, het internet is ooit begonnen om beter en sneller informatie en kennis te kunnen delen. Daar dragen wij vandaag de dag ook graag een steentje aan bij.

0D9A8235 square
Rick presentaties
Community

Presentaties

Zo zijn wij zelf ook actief in de community, en gaan sommige van ons ook op pad om kennis te delen op meetups en conferenties. Daar delen wij onze kennis over onderwerpen als Symfony, Silverstripe, architectuur, leiderschap en communicatie. Hiermee hopen wij anderen te inspireren en te helpen om door te groeien als ontwikkelaar. Iets wat wij intern ook erg belangrijk vinden.

Bekijk hier een aantal van onze presentaties:

Symfony is RAD

Decision-making for Developers

R&D

WeJam

Een hoogtepunt van elk kwartaal, de WeJam! Een tweedaagse sessie waarin iedereen bij WeDevelop aan de slag gaat met nieuwe technieken en tooling. Wij werken tijdens deze sessie onder andere aan onze modules, dashboards en interne tooling. We hacken dan aan eigen projecten, met als doel ons kennisniveau op peil te houden en de innovatie binnen WeDevelop te blijven voeden.

Wil je ook meedoen aan onze WeJam?

Wij zoeken nog collega's!

 

Image

“Ik vind het vet om waarde toe te voegen. Niet alleen bij projecten voor klanten, maar ook intern binnen de organisatie. Die vrijheid is er en wordt zeker gewaardeerd”

Rens Korswagen, Backend developer

Image 1

“Ik vind het belangrijk dat zowel de klant als de developers tevreden zijn. Daar zet ik mij voor in!”

Steven Lantinga, Product Owner

Image 2

“Je eigen ding kunnen doen en werken in teamverband. Je staat er nooit alleen voor en dat geeft mij een prettig gevoel. Zo leren we van elkaar en kan ik mijzelf blijven ontwikkelen”

Mirjana Durakovic, Backend developer

Tech blogs

100% scoren bij Google mobielvriendelijkheid test

Lees verder