Missie

We develop stories that matter.

Het leven zit vol verhalen. Verhalen van klanten, verhalen van developers en verhalen van software ontwikkelen. Met elk verhaal, hoe klein ook, draag jij bij aan iets groots. Elk verhaal is een unieke kans. Wij zien een wereld waarin alles wat wij doen een betekenisvolle impact heeft. Ons verhaal gaat over developers en het benutten van hun ware potentieel, zodat wij de beste software ontwikkelen voor de digitale toekomst van onze klanten.

IMG 1208
Onze visie

Het beste landschap voor software­ontwikkeling

Zodat wij de meest betekenisvolle impact kunnen maken op de digitale toekomst van onze klanten. Om dit te bereiken focussen wij ons altijd op drie kernpunten.

  1. Hoe we ontwikkelen.

    Wij maken het proces van software ontwikkelen zo slim mogelijk. Keuzes maken op basis van data. Iedereen altijd en overal toegang tot dezelfde informatie. Dit creëert vertrouwen en vrijheid in plaats van onrust en stress.

  2. Wat we ontwikkelen.

    Wij werken met technieken en oplossingen waar onze developers blij van worden. We gaan voor de projecten die bij ons passen en wat we doen doen we goed!

  3. Met wie wij ontwikkelen.

    Software ontwikkelen is meer dan code schrijven. Het is een creatief proces van samenwerken en meedenken. Iedereen is hierbij betrokken en iedereen heeft affiniteit met techniek. Bij ons is iedereen developer. 

Albert Einstein

"Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid."

Waar wij voor staan

Flexibiliteit

Vrijheid | Agile | Aanpassingsvermogen

Als team zijn we flexibel en geven we elkaar de ruimte om te werken op een manier die voor iedereen het beste werkt. Voor onze klanten denken we in oplossingen in plaats van problemen en zitten structuur en flexibiliteit elkaar hierin niet in de weg.

Vindingrijkheid

Kennis | Deskundigheid | Technisch | Passie

We combineren kennis en creativiteit om tot oplossingen te komen. Oplossingen die verder gaan dan het probleem van nu. Ook als die oplossing zich buiten de kaders bevindt. Wij omarmen innovatie en zien kansen die passen bij de verhalen van onze klanten.

Betrokkenheid

Communicatie | Hulpvaardigheid | Verantwoordelijkheid

We zijn geïnteresseerd in de verhalen van onze klanten en onze collega’s. We hechten waarde aan het teamgevoel en voelen ons verbonden met onze klanten. Samen helpen we elkaar verder.

Daadkracht

Doortastend | Krachtig | Betrouwbaar | Proactief

Wij zijn doortastend en komen onze beloftes na. Daadkracht is de rode draad door al ons werk en het ligt aan de basis van al onze kernwaarden. We geloven sterk in de impact van daadkrachtige communicatie en uitvoering.