tile integraties v2

Systemen gebruiken waarvoor ze zijn bedoeld

Binnen een organisatie gebruik je al snel meer dan 10 bedrijfskritische systemen. Verkoop je producten, grote kans dat er integraties nodig zijn tussen je verkoopkanalen en ERP pakket. Verzamel je klantdata, integreer het met jullie CRM. Elke systeem is verantwoordelijk voor een stukje data in de organisatie. Door slimme integraties te maken kan je efficiënter werken en de werkelijke waarde uit je data halen.

Moderne software zal dan ook altijd mogelijkheden beide om deze te integreren via zogeheten API’s. Wij kunnen daar dan ook zeker bij helpen.

OpenAI

kunstmatige intelligentie (AI) van bijvoorbeeld OpenAI

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) heeft een wereld van grenzeloze mogelijkheden ontsloten die we nu volop aan het verkennen zijn. Door gebruik te maken van de API van bijvoorbeeld OpenAI, kunnen we websites, applicaties en integraties intelligenter en efficiënter maken. Als jij op zoek bent naar een ervaren partner om jouw AI-ideeën te verwezenlijken, staan wij klaar om met je in gesprek te gaan. De realisatie van jouw AI-integratie kan misschien wel dichterbij zijn dan je denkt.

apis

Wat zijn API's?

Ondanks dat wij zijn gevestigd in Apeldoorn en de Apenheul een bekende trekpleister is, hebben we het hier niet over dat soort Api's. We hebben het over Application Programming Interface. Het doel van een API is het mogelijk maken van communicatie tussen software. Het schoolvoorbeeld hierin is altijd een vakantie boeken geweest. We boeken een vlucht, hotel en auto. Dit zijn drie losse boekingen. Nu willen we een website maken waarin dit allemaal in één keer kan. Door middel van de API's van de desbetreffende systemen (autoverhuurder, luchtvaartmaatschappij, hotelboeking) kan de website alles in één keer afhandelen. Simpelweg, als er systemen met elkaar moeten gaan samenwerken hebben we het al snel over een API.

use case

ATS koppelen aan je website

Vacatures uit Afas, Bullhorn, Connexys of een ander modern backend systeem. Wij gebruiken de API om de website volledig te integreren. Een Applicant Tracking System (ATS) is vooral goed in het HR proces. Maar een echte beleving creëren op de website zit er niet bij. Door te integreren krijg je beide! Wij zorgen voor de beleving en dat de vacatures en sollicitaties goed verwerkt worden.

afas
akeneo
connexys
exact
hubspot
intersolve
magento
Open AI
recruitnow
unit4