webmen wedevelop

Beste bezoeker,

Waarschijnlijk ken je ons als het internet bureau Webmen uit Apeldoorn. Sinds medio oktober zijn wij na ruim 23 jaar van naam veranderd. Tijden veranderen en wij gaan daar graag in mee! Ondanks dat Webmen een begrip is nemen wij toch afscheid van deze naam en starten we een nieuw tijdperk.

De nieuwe naam is voortgekomen uit onze inspanning om eens goed na te denken over onze missie. Onze ‘why’ : Waarom doen we wat we doen?

Iedereen die bij ons werkt heeft zijn eigen verhaal.

We willen werk zo goed mogelijk inpassen in het leven van onze developers, zodat het een positieve en betekenisvolle impact op hun verhaal heeft. 

Dit doen we door de beste omstandigheden en voorwaarden te creëren en onze organisatie slim te maken. Voor onze klanten betekent dit dat er aan hun projecten gewerkt wordt door gemotiveerde en enthousiaste developers die een stapje verder gaan.

Samen denken wij mee met onze klanten, nemen wij deel aan hún verhaal en werken wij mee aan hún digitale toekomst.

Software development is meer dan code schrijven. Het is creativiteit, samenwerken en meedenken om zo tot de juiste user stories* te komen. Iedereen heeft impact op de stories, bij ons is iedereen ontwikkelaar.

Wij ontwikkelen verhalen die ertoe doen:

Van de verhalen van onze developers, tot de verhalen van onze klanten en de user stories in onze projecten:

wedevelop – stories that matter

* user story: requirements gezien vanuit het gezichtspunt van de gebruikers. Ze worden bij voorkeur in korte, eenvoudige zinnen weergegeven.