• Klant Olympia
  • Jaar 2019
  • Oplossingen Websites, Integraties,

De uitdaging

Olympia is met ruim 2.500 vacatures een gevestigde naam voor werkzoekend Nederland. Om alles vlekkeloos te laten verlopen hebben ze zelf natuurlijk ook werknemers nodig. Hiervoor hebben wij "Werken bij Olympia" ontwikkeld; een jobboard speciaal voor potentiële Olympia werknemers. We hebben de bestaande huisstijl doorgetrokken en vertaald naar een gebruiksvriendelijke website die er op alle apparaten piekfijn uit ziet. Zo kun je bijvoorbeeld direct solliciteren via LinkedIn. Dit alles gebouwd op de flexibele basis van het SilverStripe CMS resulteert in weer een mooi eindproduct.

Update: Olympia.nl uitgeroepen tot beste website van 2021!

Sleep
  • olympia homepage
  • olympia detail

SilverStripe CMS

Over dat flexibele CMS gesproken; we hebben het hier natuurlijk over SilverStripe. Met SilverStripe bieden wij de mogelijkheid om de website en het CMS precies naar wens van de klant in te richten. Verder heeft het een duidelijke interface waardoor je zonder problemen kunt navigeren en de content van jouw website kunt beheren. Met ons flexibele grid is het mogelijk een pagina op te delen in een grid van rijen en kolommen. Op deze manier zit je nooit vast aan standaard stramienen, maar kan je de pagina niet verknallen.

olympia vacatures

Elastic Search

Wil je echt kracht op je jobboard-website, dan zal je een zoekindex moeten gebruiken. Wij werken al lang met Elasticsearch. Dit is dé tool om data doorzoekbaar te maken. Onbeperkt aantal filters en super snel!

Meer cases

Alle cases