• Klant Feenstra
  • Oplossingen Websites,
  • Budget 25-50k

Uitdaging

Binnen Feenstra is er enorm veel kennis en Feenstra wil die kennis inzetten om de autoriteit te claimen die zij zijn binnen de branche. De vraag was dan ook. Ontwikkelen een platform waar wij onze kennis op een gestructureerde manier kunnen delen. Een platform waarbij bezoekers betrokken blijven en voor terugkomen. Een platform dat gericht is op de nu en de toekomst. Zorgenloos wonen was geboren!

Functionaliteit

Het valt waarschijnlijk niet direct op maar dit platform zit boordevol functionaliteit. Vragenlijsten (poll) uitzetten, Foto slideshows en video’s zijn eenvoudig tussen artikelen te plaatsen. Gerelateerde artikelen onderling promoten. Populaire artikelen uitlichten. Thema’s kunnen volgen met automatische meldingen in de mail bij plaatsing van nieuwe artikelen binnen de desbetreffende thema’s. Landingspagina’s voor zoekverkeer uit Google. Enzovoort…

Los dat we trots zijn op het platform wat we hebben neergezet, is het ook gewoon een super interessant platform. Eens kijken wat er allemaal over een de energietransitie beschreven wordt!