• jeroen
    Jeroen Olthof
  • 27 juni 2022
  • 3 min. leestijd

Van Webmen naar WeDevelop

In 1999 is The Webmen opgericht en er is in de afgelopen 23 jaar veel veranderd!
Het is nu 2022, tijd om die veranderingen te laten terugkomen in een nieuwe naam en een nieuwe missie! Webmen heet vanaf nu:

WeDevelop - Stories that matter

logo old to new thumb v2

De nieuwe naam is voortgekomen uit onze inspanning om eens goed na te denken over onze missie. Onze ‘why’ : Waarom doen we wat we doen?

Iedereen die bij ons werkt heeft zijn eigen verhaal. We willen werk zo goed mogelijk in passen in het leven van onze developers, zodat het een positieve en betekenisvolle impact op hun verhaal heeft. Dit doen we door de beste omstandigheden en voorwaarden te creëren en onze organisatie slim te maken.

Voor onze klanten betekent dit dat er aan hun projecten gewerkt wordt door gemotiveerde en enthousiaste developers die een stapje verder gaan. Samen denken wij mee met onze klanten, nemen wij deel aan hún verhaal en werken wij mee aan hún digitale toekomst.

Software development is meer dan code schrijven. Het is creativiteit, samenwerken en meedenken om zo tot de juiste user stories te komen. Iedereen heeft impact op de stories, bij ons is iedereen ontwikkelaar.

Wij ontwikkelen verhalen die ertoe doen. Van de verhalen van onze developers, tot de verhalen van onze klanten en de user stories in onze projecten.

WeDevelop – stories that matter

Wat betekent dit voor onze klanten?

Op praktisch niveau en op de korte termijn: Niet zo veel!
Ons KVK nummer blijft hetzelfde, ons rekeningnummer blijft hetzelfde, ons adres blijft hetzelfde en je contactpersonen blijven hetzelfde.

Op de lange termijn wel! We staan nu vooral te boek als de ontwikkelaars maar we willen veel meer dan alleen dat zijn. Naast onze kern van software ontwikkelaar willen we ons veel meer in de rol van online partner bewegen. Online uitdagingen? Eerst even sparren met WeDevelop!

Met vriendelijke groet,
Het WeDevelop team!