tile integraties v2

Systemen gebruiken waarvoor ze zijn bedoeld

Binnen een organisatie gebruik je al snel meer dan 10 bedrijfskritische systemen. Verkoop je producten, grote kans dat er integraties nodig zijn tussen je verkoopkanalen en ERP pakket. Verzamel je klantdata, integreer het met jullie CRM. Elke systeem is verantwoordelijk voor een stukje data in de organisatie. Door slimme integraties te maken kan je efficiënter werken en de werkelijke waarde uit je data halen.

Moderne software zal dan ook altijd mogelijkheden beide om deze te integreren via zogeheten API’s. Wij kunnen daar dan ook zeker bij helpen.

use case

ATS koppelen aan je website

Vacatures uit Afas, Bullhorn, Connexys of een ander modern backend systeem. Wij gebruiken de API om de website volledig te integreren. Een Applicant Tracking System (ATS) is vooral goed in het HR proces. Maar een echte beleving creëren op de website zit er niet bij. Door te integreren krijg je beide! Wij zorgen voor de beleving en dat de vacatures en sollicitaties goed verwerkt worden.

apis

Wat zijn API's?

Ondanks dat wij zijn gevestigd in Apeldoorn en de Apenheul een bekende trekpleister is, hebben we het hier niet over dat soort Api's. We hebben het over Application Programming Interface. Het doel van een API is het mogelijk maken van communicatie tussen software. Het schoolvoorbeeld hierin is altijd een vakantie boeken geweest. We boeken een vlucht, hotel en auto. Dit zijn drie losse boekingen. Nu willen we een website maken waarin dit allemaal in één keer kan. Door middel van de API's van de desbetreffende systemen (autoverhuurder, luchtvaartmaatschappij, hotelboeking) kan de website alles in één keer afhandelen. Simpelweg, als er systemen met elkaar moeten gaan samenwerken hebben we het al snel over een API.

afas
akeneo
connexys
exact
hubspot
intersolve
magento
recruitnow
unit4